Deskundigheid ervaring en evenwaardigheid Zijn de basis van mijn manier van werken.Nicolien van tol

Welkom op mijn website. Wellicht ben je benieuwd naar wie ik ben, wat mijn achtergrond is en vanuit welke drijfveren ik werk.

In 1984 ben ik vanuit nieuwsgierigheid naar mensen en wat hen beweegt, gestart met deeltijdopleidingen. Ik was oprecht nieuwsgierig naar de verhalen van mensen, hun gedrag, hun achtergrond en het waarom van hun handelen. Deze opleidingen waren een geweldige start welke er toe hebben bijgedragen dat ik in de sociaal agogische richting ben blijven studeren. Zo heb ik mijzelf verrijkt met ervaringen ingegeven door het leven, uiteenlopende werkomgevingen, studie en dierbare ontmoetingen.  

 

Opleidingen

Zoals ik al schreef heb ik mijn deskundigheid ook te danken aan de opleidingen welke ik heb gevolgd. Zo heb ik de master Human & Organizational Behavior / Begeleidingskunde succesvol voltooid. Daarnaast heb ik op het individuele therapievlak meerdere sociaal-agogische en therapeutische studies gevolgd.

 

Jarenlange ervaring

In de afgelopen 35 jaar heb ik veel mensen met uiteenlopende hulpvragen mogen begeleiden. Op het gebied van individuele therapie heb ik mij gespecialiseerd in verschillende vormen van hypnotherapie, supervisie, EMDR en psychosociale- en agogische therapie.

Daarnaast heb ik binnen verschillende bedrijven en organisaties ervaring opgedaan met een grote verscheidenheid aan vragen. Veelal gericht op veranderingen binnen organisaties en het begeleiden van team-dynamische processen en vragen met betrekking tot verbetering van communicatie, zelfreflectie, trainingen, coaching en supervisie. 

 

Het Consilium

In 1997 heb ik de vrijgevestigde praktijk Het Consilium opgericht. Binnen mijn praktijk begeleid ik individuen en teams in hun zoektocht naar persoonlijk evenwicht en groei, in relatie tot de ander. In alles wat ik doe vormen deskundigheid, ervaring en evenwaardigheid de basis van mijn manier van werken. Vanuit deze basis krijgen al mijn werkzaamheden een gestalte of vorm waarmee wij samen aan de slag gaan. 


Kan ik je helpen, heb je vragen of opmerkingen, laat het me weten.

Bel of mail me of vul het contactformulier in.